Σπάρτη: Την Κυριακή με Μαλού ο “Ρυθμός Νεολαίας”

Το μουσικό event της χρονιάς, ο “Ρυθμός Νεολαίας”, που παραδοσιακά συγκεντρώνει πάνω από 2.500 θεατές, διοργανώνεται και φέτος στο πάρκο του ΟΤΕ με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αποδήμων και Επαναπατρισθέντων Λακώνων “Ο Λεωνίδας”. Φέτος είναι η έκτη χρονιά της συναυλιακής αυτής διοργάνωσης, η οποία απευθύνεται στη λακωνική νεολαία.

Η φετινή εκδήλωση είναι αφιερωμένη στους αριστούχους μαθητές των λυκείων μας. Τον τόνο θα δώσει η δημοφιλής τργουδίστρια Μαλού, πλαισιωμένη από τοπικά σχολικά συγκροτήματα, το ωδείο “Μελωποιία” και τη μουσική σχολή “Τυρταίος”. Η εκδήλωση, που ήταν αρχικά προγραμματισμένη για την Τρίτη 6/9, μεταφέρθηκε τελικά λόγω καιρού και θα γίνει την Κυριακή 11/9, με ώρα έναρξης 20.30′ και είσοδο ελεύθερη. Συνδιοργανωτής είναι το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης και χορηγός επικοινωνίας το laconialive.gr.

Να σημειωθεί ότι πάγιο αίτημα του συλλόγου “Λεωνίδας” αποτελεί η μετονομασία του πάρκου ΟΤΕ από το δήμο Σπάρτης σε “Πάρκο Απόδημου Ελληνισμού”, ώστε να τιμηθούν οι λάκωνες της διασποράς.