Στην εκπομπή του Star “Αλήθειες με τη Ζήνα” η έκκληση για την Πολυτίμη Τσιγκούνη

Στην εκπομπή του Star “Αλήθειες με τη Ζήνα” προβλήθηκε σήμερα η ιστορία της Πολυτίμης Τσιγκούνη, της νεαρής μητέρας από την Παντάνασσα που έντεκα μήνες πριν υπέστη σοβαρή ενδοκρανιακή αιμορραγία.

Στην εκπομπή μίλησε ο αδελφός και η μητέρα της 38χρονης Πολυτίμης, που βρίσκονται δίπλα της από την πρώτη στιγμή, και εξήγησαν τη σοβαρότητα της κατάστασης. “Όλα συνέβησαν τελείως ξαφνικά. Αισθάνθηκε μια αδιαθεσία ενώ γυμναζόταν. Οι γιατροί δεν μπορούν να πουν πώς συνέβη” είπε ο αδελφός της, ενώ η μητέρα της ευχαριστεί το Θεό που το παιδί της είναι ακόμα στη ζωή. “Δε φεύγω στιγμή από δίπλα της. Με κοιτάζει μέσα στα μάτια και το βλέπω ότι με καταλαβαίνει κι ας μη μπορεί να μιλήσει”, ανέφερε συντετριμμένη.

Ύστερα από έναν σχεδόν χρόνο παραμονής στο νοσοκομείο η 38χρονη μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης για θεραπεία, τα έξοδα όμως είναι τεράστια και η οικογένεια χρειάζεται οικονομική βοήθεια. Ακόμη και το ένα ευρώ μπορεί να προσφέρει στην αποκατάσταση της Πολυτίμης.
Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει μπορεί να το κάνει στην τράπεζα Πειραιώς, στον αριθμό λογαριασμού IBAN:GR1301711430006143010100361 (Πολυτίμη Τσιγκούνη και Βασίλειος Τσιγκούνης).