Στην τουριστική έκθεση WTM London ο Δήμος Σπάρτης

WTM

WTM

Ο δήμος Σπάρτης θα συμμετάσχει στη διεθνή έκθεση τουρισμού World Travel Market (WTM), η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο από 2 έως 5 Νοεμβρίου 2015.

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις, που συγκεντρώνει κάθε χρόνο τα βλέμματα και το ενδιαφέρον ολόκληρης της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας. Αποτελεί το κορυφαίο τουριστικό γεγονός της Μεγάλης Βρετανίας, αλλά και ένα από τα σημαντικότερα διεθνώς, όπου επαγγελματίες απ’ όλους τους κλάδους του τουρισμού από διάφορα μέρη του κόσμου συναντώνται ώστε να συζητήσουν, να συνεργαστούν, να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες και να δικτυωθούν, αποκτώντας καλύτερες προσβάσεις στο παγκόσμιο τουριστικό κύκλωμα. Κάθε χρόνο συμμετέχουν χιλιάδες εκθέτες και εκατοντάδες ταξιδιωτικοί προορισμοί, ενώ σε τέσσερις μόλις μέρες προσελκύει περισσότερους από 52.000 εμπορικούς επισκέπτες και πάνω από 3.000 δημοσιογράφους από διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ο δήμος Σπάρτης θα λάβει μέρος στην κορυφαία αυτή έκθεση για πρώτη φορά, φιλοξενούμενος στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Οι επαγγελματίες και οι φορείς που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο περίπτερο του δήμου μπορούν να επικοινωνήσουν για περισσότερες πληροφορίες με το τμήμα Τουρισμού κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 27310 28166 και στο email: spartatourism@hotmail.gr.

Σύμφωνα με τα οριζόμενα από το υπουργείο Τουρισμού, οι επιχειρήσεις φιλοξενίας (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα, βίλες κλπ) που επιθυμούν να τοποθετήσουν έντυπα στο stand του δήμου θα πρέπει να διαθέτουν απαραίτητα σήμα λειτουργίας από τον ΕΟΤ.

Τέλος, το διαφημιστικό υλικό όσων επιχειρήσεων ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στην έκθεση πρέπει να παραδοθεί στο χώρο του Γραφείου Τουρισμού Δήμου Σπάρτης (Ευαγγελιστρίας 85-87, ισόγειο) μέχρι τη Δευτέρα 12/10, το αργότερο έως τις 12 το μεσημέρι. Το υλικό πρέπει να βρίσκεται σε σφραγισμένα δέματα.