Στηρίζουμε όλοι το “Χαμόγελο του Παιδιού” αγοράζοντας σχολικά είδη από το bazaar της Σπάρτης

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά με μια μεγάλη συλλογή από τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής, σχολικά ημερολόγια, μολύβια, γόμες, στιλό, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, μολυβοθήκες, σχολικές τσάντες, χειροποίητες κατασκευές από εθελοντές και άλλα είδη ελληνικής κατασκευής εξαιρετικής ποιότητας, φιλικά προς το περιβάλλον και σε προσιτές τιμές.

Αποκτώντας τα είδη του Οργανισμού συμμετέχετε ενεργά στην προσπάθεια που αυτός καταβάλλει για να συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί θύμα βίας, θύμα εξαφάνισης, δίπλα σε κάθε παιδί με προβλήματα υγείας, σε κάθε παιδί που βρίσκεται ή απειλείται να βρεθεί σε κατάσταση φτώχειας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το «Χαμόγελο» το α’ εξάμηνο του 2016 στήριξε 52.200 παιδιά και τις οικογένειές τους, ενώ παράλληλα παρείχε 28.326 υπηρεσίες σε παιδιά πρόσφυγες/μετανάστες, χωρίς καμία κρατική χρηματοδότηση, παρά μόνο με την υποστήριξη του κόσμου.

Για να συνδράμετε κι εσείς την προσπάθειά του μπορείτε να προμηθευτείτε τα σχολικά είδη από το bazaar που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 8-10 Σεπτεμβρίου στο πάρκο ΟΤΕ της Σπάρτης, κατά τις ώρες 10.00′ – 14.00′ και 19.00′ – 22.00′.

(Κι αν δεν βρεθείτε σε κάποιο από τα σχολικά bazaars που διοργανώνονται πανελλαδικά, μπορείτε να προμηθευτείτε τα σχολικά σας είδη μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και από τα γραφεία του Οργανισμού).