Στη διεθνή έκθεση τουρισμού World Travel Market ο Δήμος Σπάρτης: Δηλώσεις συμμετοχής

Ο δήμος Σπάρτης θα συμμετάσχει στη διεθνή έκθεση τουρισμού “World Travel Market” (WTM), η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο από 7 έως 9 Νοεμβρίου 2016.

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις που συγκεντρώνει κάθε χρόνο τα βλέμματα και το ενδιαφέρον ολόκληρης της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας. Αποτελεί το κορυφαίο τουριστικό γεγονός της Μεγάλης Βρετανίας, αλλά και ένα από τα σημαντικότερα διεθνώς, όπου επαγγελματίες απ’ όλους τους κλάδους του τουρισμού από διάφορα μέρη του κόσμου συναντούνται, ώστε να συζητήσουν, να συνεργαστούν, να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες και να δικτυωθούν, αποκτώντας καλύτερες προσβάσεις στο παγκόσμιο τουριστικό κύκλωμα.

Κάθε χρόνο συμμετέχουν χιλιάδες εκθέτες και εκατοντάδες ταξιδιωτικοί προορισμοί, ενώ προσελκύει περισσότερους από 52.000 εμπορικούς επισκέπτες και πάνω από 3.000 δημοσιογράφους από διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης. Ο δήμος Σπάρτης θα συμμετέχει στην κορυφαία αυτή έκθεση, φιλοξενούμενος όπως και πέρυσι στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Οι επαγγελματίες και οι φορείς που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να επικοινωνήσουν με το τμήμα Τουρισμού του δήμου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 27310 28166 και στο email: spartatourism@hotmail.gr για περισσότερες πληροφορίες.

Το διαφημιστικό υλικό όσων επιχειρήσεων ή φορέων ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στην έκθεση πρέπει να παραδοθεί στο αρμόδιο τμήμα (Ευαγγελιστρίας 83-91) μέχρι την Τετάρτη 12/10 έως τις 12.00′ το μεσημέρι το αργότερο. Το υλικό πρέπει να είναι στην αγγλική γλώσσα και σε σφραγισμένα δέματα.

Τέλος, οι επιχειρήσεις φιλοξενίας (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα, βίλες κλπ) που επιθυμούν να τοποθετήσουν έντυπα στο stand του δήμου θα πρέπει να διαθέτουν απαραίτητα σήμα λειτουργίας από τον ΕΟΤ.