Στη Λακωνία το Σαββατοκύριακο ο Γιάνης Βαρουφάκης

Ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας και γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης θα συμμετάσχει στο οικονομικό φόρουμ που διοργανώνει ο δήμος της Σπάρτης σε συνεργασία με το International Chamber of Commerce με θέμα “Κοιτώντας μπροστά: Μπορούμε να ξεπεράσουμε το 4% σε ρυθμούς ανάπτυξης;”, σήμερα Σάββατο 25 Ιανουαρίου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του θα έχει επαφές του με τους φορείς του νομού αλλά και τα στελέχη και μέλη του ΜέΡΑ25, τον Εμπορικό Σύλλογο και το Εργατικό Κέντρο της Σπάρτης, τον δήμαρχο Ευρώτα Δήμο Βέρδο και μέλη του διοικητικού συμβουλίου του δήμου, καθώς και με αντιπροσωπεία της επιτροπής αγώνα των κατοίκων του Ευρώτα στη Σκάλα.

Την Κυριακή στις 12.30′ ο κ. Βαρουφάκης θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Σπάρτης Πέτρο Δούκα και στη συνέχεια με εκπροσώπους των συλλόγων για την προστασία του ποταμού Ευρώτα, των Φίλων του Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης “Παναγιώτης Σταματάκης”, και εκπροσώπους των φιλοζωικών σωματείων της περιοχής. Ακολούθως ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 θα έχει συνεργασία με κομματικά στελέχη των νομών Λακωνίας, Αρκαδίας και Μεσσηνίας.