Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Σπάρτης πραγματοποιεί ορειβατική εξόρμηση στη Μάνη, την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, στη διαδρομή Λάγια – Άη Λιας (Λατομεία) – Κοκκάλα. Η πορεία είναι εκτιμώμενης συνολικής διάρκειας πέντε ωρών και από πλευράς δυσκολίας χαρακτηρίζεται μέτρια (βαθμός Β).

Η αναχώρηση θα γίνει στις 7.30′ το πρωί με λεωφορείο ή ΙΧ αυτοκίνητα από το κλειστό γυμναστήριο Σπάρτης. Στις 8.00′ θα υπάρξει συνάντηση με όσους πρόκειται να έρθουν από το Γύθειο και τη νότια Λακωνία στο πρατήριο καυσίμων Silk Oil του Λεωνίδα Περδικάρη στις Λίμνες Αιγιών.

Απαραίτητα για τη συμμετοχή η καλή φυσική κατάσταση και ο κατάλληλος για την εποχή ατομικός εξοπλισμός (οπωσδήποτε πεζοπορικά άρβυλα ή άλλα κατάλληλα παπούτσια, αντιανεμικό-αδιάβροχο, καπέλο για τον ήλιο αλλά και σκούφος για τον αέρα, καθώς και επαρκής ποσότητα νερού).

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν το αργότερο έως το βράδυ της Παρασκευής 2/2 τον συντονιστή της εξόρμησης κ. Παναγιώτη Κούβαρη (τηλ. 6972057843).