Στις αγροτικές κινητοποιήσεις και ο ΑΣΕΕ «Λακωνία»

synetairismos Amyklon Lakonia (1)

synetairismos Amyklon Lakonia (2)

Με αφορμή τις επικείμενες πανελλαδικές κινητοποιήσεις των αγροτών την ερχόμενη Πέμπτη (29/10), στις οποίες εντάσσεται και η διαμαρτυρία που πρόκειται να πραγματοποιηθεί και από αγρότες της Λακωνίας στο διοικητήριο, η διοίκηση του ΑΣΕΕ Αμυκλών Σπάρτης «Λακωνία», εκπροσωπώντας τους παραγωγούς-μέλη του, εκφράζει τη συμπαράστασή της και συμμετέχει ενεργά.

‘Οπως σημειώνει σχετικά ο πρόεδρος του ΔΣ Σπύρος Παπαδάκος, ο συνεταιρισμός “θεωρεί ότι τα φορολογικά και ασφαλιστικά μέτρα που προβλέπεται να ψηφιστούν από το ελληνικό κοινοβούλιο έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα συμφέροντα του έλληνα αγρότη και της αγροτικής παραγωγής γενικότερα. Πιστεύει ότι η εφαρμογή αυτών οδηγεί στη συρρίκνωση της αγροτικής παραγωγής, καθώς και στην πλήρη λεηλάτηση του χαμηλού απομένοντος γεωργικού εισοδήματος των τελευταίων ενεργών αγροτών της χώρας”.

Ο ίδιος υπενθυμίζει τέλος ότι “η άνθηση της ελληνικής οικονομίας, διαχρονικά, έχει επιτευχθεί μόνο μέσω της ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα και ΠΟΤΕ από τη συρρίκνωση αυτού”.