Στοκχόλμη: Τιμώμενος προορισμός η Περιφέρεια Πελοποννήσου στη “Grekland Panorama 2015”

Grekland Panorama 2015 (10)

Grekland Panorama 2015 (10)

“Η Πελοπόννησος είναι το μεγάλο νησί της Ελλάδας και αποτελεί έναν από τους πιο δυναμικά ανερχόμενους τουριστικούς προορισμούς διεθνώς” δήλωσε οπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης από τη διεθνή έκθεση τουρισμού “Grekland Panorama 2015” στη Στοκχόλμη, όπου η Περιφέρειά μας αποτελεί τον τιμώμενο προορισμό.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου στη Στοκχόλμη την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου ο περιφερειάρχης, απευθυνόμενος στους επαγγελματίες του τουρισμού και τους δημοσιογράφους, εστίασε στο εξαιρετικό και πολυθεματικό τουριστικό προϊόν, αλλά και στις μοναδικές εμπειρίες που μπορεί να προφέρει η Πελοπόννησος στους επισκέπτες της, καθώς και στη βελτίωση των υποδομών της τα τελευταία χρόνια και στην απευθείας αεροπορική σύνδεση της Στοκχόλμης με το αεροδρόμιο της Καλαμάτας.

“Προωθούμε το τουριστικό μας προϊόν με επαγγελματισμό και με συνέργειες με τους φορείς και τους επαγγελματίες του τουρισμού στην Πελοπόννησο” δήλωσε ο κ. Τατούλης σε συνεντεύξεις του σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της τελετής υποδοχής, όπου παρουσιάστηκε ο προορισμός σε όλους τους συμμετέχοντες στην έκθεση.

Αναφερόμενος ειδικά στη σκανδιναβική αγορά του τουριστικού προϊόντος, κατά τις συνομιλίες του με τους τουριστικούς πράκτορες της Σουηδίας, ο κ. Τατούλης τόνισε ότι η Πελοπόννησος αποτελεί παραδοσιακό προορισμό των σκανδιναβών, καθώς προσφέρει υψηλής ποιότητας τουριστικό προϊόν, που ανταποκρίνεται σε κάθε τους προσδοκία, και διαπίστωσε ότι έχουν ήδη εντάξει την Πελοπόννησο στο σχεδιασμό τους.

Ο περιφερειάρχης πραγματοποίησε επίσης επαφές με την πρέσβειρα της Ελλάδας στη Σουηδία κ. Αλίκη Χατζή, τον πρέσβη της Κύπρου στη Σουηδία κ. Ανδρέα Κακουρή, το σεβασμιώτατο μητροπολίτη Σουηδίας και Πάσης Σκανδιναβίας κ. Κλέοπα, τη γενική διευθύντρια του ΕΟΤ Σκανδιναβίας κ. Σταυρούλα Σκαλτσή και με εκπροσώπους του δήμου Στοκχόλμης, οι οποίοι εκφράστηκαν πολύ θετικά για την εξωστρέφεια που επιδεικνύει η Περιφέρεια Πελοποννήσου και την πρόοδο του τουριστικού της προϊόντος.

Grekland Panorama 2015Grekland Panorama 2015 (1)Grekland Panorama 2015 (2)Grekland Panorama 2015 (4)Grekland Panorama 2015 (5)Grekland Panorama 2015 (6)Grekland Panorama 2015 (8)Grekland Panorama 2015 (9)Grekland Panorama 2015 (11)