Στον εισαγγελέα 28χρονος για κλοπές και διαρρήξεις

diarrixi aytokinitou

diarixi aytokinitou

Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, δέκα περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών και απόπειρες κλοπών σε οχήματα και κατάστημα. Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθη σήμερα ένας 28χρονος έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Συγκεκριμένα ο συλληφθείς φέρεται ότι διέρρηξε τρία οχήματα στη Σπάρτη και αφαίρεσε από το εσωτερικό τους χρήματα και διάφορα αντικείμενα, κατά το χρονικό διάστημα από προχθές (13/1) το βράδυ έως και χθες το πρωί.

Από μεθοδική έρευνα προέκυψε επιπλέον ότι είχε διαπράξει και τις παρακάτω περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών και απόπειρες κλοπών στη Σπάρτη:

– Βραδινές ώρες της 5/1 διέρρηξε όχημα, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι.

– Κατά το χρονικό διάστημα από το βράδυ της 9/1 έως το πρωί της 10/1 διέρρηξε όχημα, αφαιρώντας χρήματα και προσωπικά αντικείμενα.

– Βραδινές ώρες της 10/1 διέρρηξε τέσσερα οχήματα χωρίς να αφαιρέσει κάτι.

– Τις πρώτες πρωινές ώρες της 11/1 μπήκε σε κατάστημα και αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του.

Ο 28χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί τυχόν συμμετοχή του και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.