Κοινή εξόρμηση των ΕΟΣ Σπάρτης και ΝΑ Λακωνίας στον Ταΰγετο

Την Κυριακή 4 Μαρτίου ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Σπάρτης προγραμματίζει κοινή εξόρμηση στον Ταΰγετο με το αδελφό σωματείο ΕΟΣ Νοτιοανατολικής Λακωνίας.

Θα πραγματοποιηθεί ανάβαση από το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία (Σπαρτιά) στην κορυφή Ανίνα – Άη Γιαννάκης – Ε4 – Σπαρτιά σε μια κυκλική πορεία, που χαρακτηρίζεται μέτρια προς δύσκολη (βαθμός Β+) και θα είναι διάρκειας έξι περίπου ωρών. Όπως τονίζεται από τους διοργανωτές, είναι απαιτητική και χρειάζεται καλή φυσική κατάσταση. Ο βαθμός δυσκολίας ενδέχεται να αλλάξει, εάν οι καιρικές συνθήκες είναι αντίξοες. Κατά τα λοιπά, απαραίτητα για τη συμμετοχή είναι και ο κατάλληλος για την εποχή ατομικός εξοπλισμός (πεζοπορικά άρβυλα ή άλλα κατάλληλα παπούτσια, αντιανεμικό – αδιάβροχο, ζεστός ρουχισμός, σκούφος – γάντια).

Η αναχώρηση θα γίνει στις 7.00′ το πρωί της Κυριακής από το κλειστό γυμναστήριο Σπάρτης. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με στους συντονιστές της εξόρμησης Κώστα Λαγανά (6974887378) και Βαγγέλη Αντωνόπουλο (6947525888) μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου.