Στο Γυμνάσιο της Σκάλας βρέθηκε σήμερα η εθνική βόλλεϋ

Μετά από πρόσκληση των μαθητών του γυμνασίου Σκάλας, η εθνική ομάδα πετοσφαίρισης γυναικών το επισκέφθηκε σήμερα το πρωί.

Οι αθλήτριες, συνοδευόμενες από τον team manager της εθνικής κ. Ευάγγελο Περόπουλο, αφού έτυχαν θερμής υποδοχής από τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές, μοίρασαν μπάλες, υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

Στη συζήτηση που ακολούθησε σημαντική ήταν η προσέγγιση της αρχηγού κ. Στέλλας Χριστοδούλου για την αξία της άθλησης. «Από τον αθλητισμό έχουμε πολλαπλά οφέλη, τόσο για την υγεία μας όσο και για τη διαμόρφωση της προσωπικότητάς μας», τόνισε μεταξύ άλλων. Ο κ. Περόπουλος επεσήμανε ότι οι βάσεις του αθλητισμού μπορούν να μπουν από πολύ μικρή ηλικία. «Η άθληση κάνει πολύ καλό στην υγεία. Η ενασχόληση των παιδιών με τον αθλητισμό, κατά τον ελεύθερό τους χρόνο, έχει μόνο ευεργετικά αποτελέσματα, καθώς τα βοηθά να στραφούν μακριά από συνήθειες που μπορεί να είναι επιβλαβείς», εξήγησε.

Η διευθύντρια κ. Κυριακούλα Βασιλάκου και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου προσέφεραν χυμούς και εδέσματα στις βολλεϋμπολίστριες, που με τη σειρά τους ευχαρίστησαν για την πρόσκληση και την εγκάρδια φιλοξενία.