Στο πανελλαδικό συλλαλητήριο και οι συνταξιούχοι ΙΚΑ της Λακωνίας

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΕΦΚΑ Λακωνίας προσκαλεί όλους να συμμετάσχουν στο πανελλαδικό συλλαλητήριο που διοργανώνουν οι συνεργαζόμενες συνταξιουχικές οργανώσεις ΙΚΑ – OAEE – Δημοσίου – ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ – ΕΛΤΑ – ΟΣΕ – ΠΕΣ ΝΑΤ – ΠΣΣ Δικηγόρων – ΠΕΤΟΜ ΤΕΕ- -ΠΟΣΕΑ ΕΤΕΑΠ – ΕΣΤΑΜΕΔΕ το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.

Για το σκοπό αυτό, στις 8 το πρωί της ίδιας ημέρας λεωφορείο από τη Σπάρτη με αφετηρία την πυροσβεστική θα μεταφέρει όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στο γραφείο του σωματείου Ευαγγελιστρίας 46 ή στο τηλέφωνο 27313 06750.

Σε ανακοίνωσή τους οι συνεργαζόμενες συνταξιουχικές οργανώσεις σημειώνουν:
“Πάρτε όλοι μέρος μαζικά στον αγώνα να διεκδικήσουμε ό,τι με την βία μας αρπάξαν και συνεχίζουν όλες οι κυβερνήσεις. Ό,τι με αγώνα, σκληρή δουλειά και θυσίες κατακτήσαμε, πληρώσαμε με τον ιδρώτα και το αίμα μιας ζωής. Ό,τι με την βία μας αρπάξαν δεν μας το χάρισαν, δεν το δανειστήκαμε και δεν το χρωστάμε σε κανέναν και τα διεκδικούμε στο ακέραιο. Να εμποδίσουμε και να ανατρέψουμε τις πολιτικές που οδηγούν στο νέο προμελετημένο έγκλημα την Κοινωνική Ασφάλιση για εμάς, τα παιδιά και τα εγγόνια μας!”.