Στο πνεύμα των Χριστουγέννων το Ξηροκάμπι

Xristougenna Xirokampi (4)

Xristougenna Xirokampi (4)

Μια χαρούμενη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση διοργάνωσε χθες το πρωί για μικρότερα και… μεγαλύτερα παιδιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ξηροκαμπίου.

Αρχικά πραγματοποιήθηκε το bazaar των συλλόγων γονέων, με χειροποίητες δημιουργίες και σκοπό την ενίσχυση των σχολείων του χωριού. Υπήρξε επίσης έκθεση μουσικών οργάνων και ανταλλακτικό/χαριστικό παζάρι με χρησιμοποιημένα ρούχα, παιχνίδια και τσάντες. Στα αξιοσημείωτα της εκδήλωσης, το πανό που είχε αναρτηθεί ζητώντας ένα καλύτερο κτίριο για τα νήπια του Ξηροκαμπίου.

Στη συνέχεια, η ομάδα “Κανένας” του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου παρουσίασε με πολύ κέφι το παραδοσιακό παραμύθι “Η Κάλλω, η Μάρμπω και οι καλικάντζαροι”.

Η εκδήλωση ήταν μία συνεργασία των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Ξηροκαμπίου, των νηπιαγωγείων Ξηροκαμπίου και Ανωγείων-Παλαιοπαναγιάς, του πολιτιστικού συλλόγου, της θεατρικής ομάδα “Κανένας” και των πολιτών του χωριού. Ιδιαίτερες ευχαριστίες για τη βοήθειά του οι διοργανωτές απηύθυναν στο Σύλλογο Κυριών Ξηροκαμπίου. Η εκδήλωση υποστηρίχθηκε από το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης.

Xristougenna XirokampiXristougenna Xirokampi (1)Xristougenna Xirokampi (2)Xristougenna Xirokampi (5)Xristougenna Xirokampi (6)Xristougenna Xirokampi (7)Xristougenna Xirokampi (8)Xristougenna Xirokampi (9)Xristougenna Xirokampi (10)Xristougenna Xirokampi (11)Xristougenna Xirokampi (12)Xristougenna Xirokampi (13)Xristougenna Xirokampi (14)Xristougenna Xirokampi (15)Xristougenna Xirokampi (16)Xristougenna Xirokampi (17)Xristougenna Xirokampi (3)