Συγκέντρωση και κοπή πίτας για τον Κυνηγετικό Σύλλογο Σπάρτης

pita (1)

pita (1)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη, για το 2015, ανοικτή συγκέντρωση των μελών του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης, κατά την οποία το ΔΣ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Οι ανοικτές συγκεντρώσεις είναι ένας καθιερωμένος θεσμός στους κόλπους του Κυνηγετικού Συλλόγου και πραγματοποιούνται την πρώτη Δευτέρα κάθε μήνα, με στόχο τις συμμετοχικές διαδικασίες, την ανταλλαγή απόψεων και την καλλιέργεια διαλόγου για όλα τα θέματα που αφορούν στο κυνήγι.

Την εκδήλωση της Δευτέρας 5/1 άνοιξε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιάννης Καρβουνιάρης, ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και προχώρησε σε έναν σύντομο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και των δράσεων που υλοποίησε με επιτυχία ο σύλλογος. Ο πρόεδρος ολοκλήρωσε το λόγο του αναφερόμενος στις επικείμενες δραστηριότητες του συλλόγου, με πρώτη και κορυφαία τη διοργάνωση του χορού που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Φεβρουαρίου και αναμένεται -όπως άλλωστε και τα δύο τελευταία χρόνια- να αποτελέσει το γεγονός της χρονιάς για τους κυνηγούς.

Για την ιστορία, οι τυχεροί στους οποίους “έπεσε” το φλουρί της πίτας ήταν οι Ηλίας Ανδριανός, Λεωνίδας Παπασπυριδάκος και Γεωργία Κουτσοβίτη, που κέρδισαν από μία πρόσκληση για το χορό του συλλόγου.

Το ΔΣ και τα μέλη ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη δεύτερη ανοικτή συγκέντρωση, την πρώτη Δευτέρα του Φεβρουαρίου.