Συγχαρητήρια της ΕΠΣ στο ΑΣΑΑΜ Μάνη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Beach soccer Manis

Beach soccer Manis

Πρωταθλήτρια Ελλαδας 2014 στο ποδόσφαιρο άμμου (beach soccer) αναδείχθηκε η ομάδα του ΑΣΑΑΜ Μάνη, μετά τις νίκες της στο final 4 που διεξήχθη στην Πάτρα στις 8 και 9 Αυγούστου υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Η μανιάτικη ομάδα, νικώντας τη Νάπολη Πατρών στον ημιτελικό με 7-2 και στον τελικό την περσινή πρωταθλήτρια ομάδα του ΑΟ Κεφαλληνίας με 7-5, έφτασε στην κατάκτηση του βαρυσήμαντου τίτλου, του σημαντικότερου ίσως στην ιστορία του λακωνικού συλλογικού αθλητισμού, και θα έχει την τιμή και ευθύνη να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Winners’ Cup 2015, τη σπουδαιότερη διασυλλογική διοργάνωση στον κόσμο.

Το ΔΣ της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λακωνίας συνεχάρη το ΔΣ, τον προπονητή, τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους του συλλόγου για το ήθος που επέδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και τη μεγάλη αυτή διάκριση, που αποδεικνύει ότι το λακωνικό ποδόσφαιρο έχει παρόν και μέλλον. Τους αγώνες της τελικής φάσης στην Πάτρα παρακολούθησαν από κοντά ο πρόεδρος της ΕΠΣ κ. Παναγιώτης Καρράς, ο γενικός γραμματέας κ. Θεμιστοκλής Δογαντζής και ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων κ. Σωτήρης Πουλικόγιαννης.

Παρατηρητής διατησίας του μικρού και μεγάλου τελικού ήταν ο αρχιδιαιτητής κ. Νίκος Σπυράκης, ενώ διαιτήτευσε στους δύο ημιτελικούς η επίσημη διαιτητής στο ποδόσφαιρο άμμου κ. Ελένη Μανωλακάκη.