Συγχαρητήριο μήνυμα Βαλιώτη προς τους εισαχθέντες σε ΑΕΙ – ΤΕΙ

Valiotis

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,

Θέλω από καρδιάς να σας συγχαρώ που στις πανελλήνιες εξετάσεις κερδίσατε μία μεγάλη μάχη της ζωής σας, αλλά και τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς για τον επιτυχή αγώνα που έδωσαν από κοινού. Η επιτυχία σας αποτελεί δικαίωση των κόπων και της προσπάθειας που κάνατε όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Η είσοδος σας στην ακαδημαϊκή κοινότητα θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες και προοπτικές και θα σας δώσει τη δυνατότητα να κατακτήσετε τη γνώση, να ζήσετε νέες εμπειρίες και να αποκτήσετε τα κατάλληλα εφόδια, για να κτίσετε το δικό σας μέλλον αλλά και το μέλλον του τόπου μας.

Επίσης, εύχομαι καλή τύχη σε όλους εσάς που, ενώ δώσατε τον καλύτερό σας εαυτό στις εξετάσεις, δεν καταφέρατε να πραγματώσετε το μέγιστο των προσδοκιών σας. Θέλω να σας επισημάνω ότι αυτή είναι μία από τις πολλές δοκιμασίες και ταυτόχρονα ευκαιρίες που θα συναντήσετε στη ζωή σας για να αξιοποιήσετε τις ξεχωριστές ικανότητες και τα ταλέντα που έχει ο καθένας σας και να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας.

Εύχομαι ολόψυχα ο νέος αγώνας που ξεκινάτε όλες και όλοι σας να είναι δημιουργικός και να στεφθεί από επιτυχία, πάνω απ’ όλα όμως να έχετε υγεία και δύναμη να αντεπεξέλθετε στις δυσκολίες που θα συναντήσετε στο διάβα σας.

Τέλος, θέλω να καλωσορίσω στη φιλόξενη πόλη μας τους επιτυχόντες του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου του τμήματος Νοσηλευτικής και του τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού και του ΤΕΙ Πελοποννήσου του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ. Να είναι σίγουροι οι ίδιοι και οι γονείς τους ότι το επίπεδο των σπουδών τους, αλλά και η ποιότητα της ζωής τους στην πόλη μας θα ικανοποιήσουν απόλυτα τις ανάγκες και τις προσδοκίες τους.

Με εκτίμηση, 

ο δήμαρχος Σπάρτης Ευάγγελος Βαλιώτης