Συλλήψεις στη Σπάρτη για “φρουτάκια” και οπλοκατοχή

paignia Lakonia

Συνελήφθησαν χθες το βράδυ στη Σπάρτη δύο μολδαβοί, μία 56χρονη και ένας 26χρονος, καθώς και ένας 35χρονος έλληνας, για παράνομα τυχερά παιχνίδια. Οι δύο αλλοδαποί κατηγορούνται και για παράνομη κατοχή όπλου.

Συγκεκριμένα, ύστερα από έλεγχο που πραγματοποίησαν αστυνομικοί σε καφετέρια με παροχή υπηρεσιών διαδικτύου ιδιοκτησίας της 56χρονης, διαπίστωσαν ότι η ίδια και ο 26χρονος προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος είχαν εγκαταστήσει και λειτουργούσαν ηλεκτρονικό υπολογιστή με το παράνομο τυχερό παιχνίδι «φρουτάκια», τη διεξαγωγή του οποίου είχαν επιτρέψει στον 35χρονο.

Κατά τον έλεγχο στο κατάστημα κατασχέθηκαν δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές, καθώς και το χρηματικό ποσό των 76 ευρώ, προερχόμενο από τη διεξαγωγή παράνομων τυχερών παιχνιδιών. Επίσης, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι με γεμιστήρα και πέντε φυσίγγια.

Τέλος, στο κατάστημα εργαζόταν μία 22χρονη αλλοδαπή, η οποία στερείτο πιστοποιητικoύ υγείας από την αρμόδια αρχή και συνελήφθη.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, ενώ αστυνομική έρευνα και προανάκριση διενεργούνται από Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.