Συλλυπητήριο ψήφισμα για την απώλεια του Παναγιώτη Παπαδάκου

Ψήφισμα

Με αίσθημα βαθύτατης θλίψης πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του εξαίρετου συμπολίτη και αντιπροέδρου του συλλόγου μας, Παναγιώτη Παπαδάκου. Ενός ανθρώπου που υπηρέτησε με σθένος επί δύο θητείες, από τη θέση του αντιπροέδρου. Υπήρξε από τα ιδρυτικά και ιδιαιτέρως ενεργά μέλη, αποτελώντας συνδετικό κρίκο του συλλόγου μας με τους φίλους και τα μέλη της ομογένειας.

Ο Παναγιώτης Παπαδάκος πορεύτηκε με εντιμότητα και υψηλές αρχές, διακρίθηκε για το ήθος, την ευγένεια και την ειλικρίνειά του, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπολιτών του.

Ποτέ δεν έπαψε να ασχολείται με τα κοινά, αφού μέχρι και λίγες μέρες πριν το θάνατό του δήλωνε παρών σε όλες τις δράσεις του συλλόγου μας.

Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης «Ιωάννου και Αικατερίνης Γρηγορίου» εκφράζει την ειλικρινή του θλίψη για το θάνατό του και αποφασίζει ομόφωνα την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος, ως ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής:

1. Εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια του εξαίρετου συμπολίτη και αντιπροέδρου Παναγιώτη Παπαδάκου, που με το ήθος και την εντιμότητά του υπηρέτησε το σύλλογό μας και την κοινωνία γενικότερα.

2. Να εκφράσει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια του προέδρου και των μελών του διοικητικού συμβουλίου στην οικογένειά του, επιδίδοντας το παρόν ψήφισμα.

3. Ανακηρύσσει αυτόν ως Επίτιμο Πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου.

4. Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του, εκ μέρους του προέδρου και του διοικητικού συμβουλίου.

5. Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του συλλόγου και να δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο,

Ο πρόεδρος

Αντώνιος Δημ. Παυλάκος

Η γραμματέας

Κομνηνού Ελένη

Τα μέλη

Νικολακάκος Παναγιώτης

Μαγγαλούση Ματίνα

Αραχωβίτης Σταύρος

Γεωργιάδης Βασίλης