Συμμετοχή λακωνικών επιχειρήσεων στην έκθεση “Κορινθία 2014”

ekthesi

ekthesi

Το Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει τα μέλη του ότι διοργανώνει τη συμμετοχή λακωνικών επιχειρήσεων στην 6η πανελλήνια έκθεση προϊόντων, εμπορίου, τουρισμού, εξοπλισμού επιχειρήσεων, παροχής υπηρεσιών και κατοικίας «Κορινθία 2014».

Η έκθεση θα διεξαχθεί από την Τετάρτη 1 έως και την Κυριακή 5 Οκτωβρίου, στο 15ο χλμ παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου – Πατρών στο Βέλο Κορινθίας, στο χώρο της επιχείρησης «Μανδρακος», πρώην ΕΛΒΙΟΧΥΜ.

Στον εκθεσιακό χώρο θα δημιουργηθεί τηλεοπτικό στούντιο που θα φιλοξενήσει υπεύθυνους επιχειρήσεων, οργανισμών και φορέων για την παραχώρηση συνεντεύξεων σχετικά με την προβολή των περιπτέρων τους. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα δοθεί η ευκαιρία σε εκθέτες και επισκέπτες να παρακολουθήσουν εκδηλώσεις με τη συμμετοχή εκπροσώπων φορέων (ΟΤΑ, δημοσίων οργανισμών, αναπτυξιακών εταιρειών κτλ), πάνω σε ενδιαφέροντα θέματα επιχειρηματικής ανάπτυξης, επενδύσεων και προώθησης πωλήσεων στο εσωτερικό και το εξωτερικό. Επιχειρηματικές αποστολές από το εξωτερικό έχουν σχεδιαστεί για τη σύναψη συνεργασιών και συμφωνιών με επιχειρήσεις της περιοχής μας.

Οι στόχοι της έκθεσης είναι η ανάδειξη και προβολή της οικονομικής δραστηριότητας, η προώθηση των προϊόντων σε όλες τις περιοχές της χώρας και το εξωτερικό, η τόνωση της αγοράς με τη σύναψη εμπορικών συμφωνιών, η αύξηση της τουριστικής κίνησης από την προσέλευση και διακίνηση εμπορικών αντιπροσώπων και επισκεπτών, καθώς και η γνωριμία και επικοινωνία όλων των επιχειρηματιών της Περιφέρειάς μας με στόχο την ανίχνευση μελλοντικών συνεργασιών.

Το Επιμελητήριο αναφέρει ενδεικτικά κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτονται από την έκθεση: τρόφιμα και ποτά, οικοδομικά υλικά, αυτοκίνητα, σκάφη, εξοπλισμός σπιτιού και επιχειρήσεων, τουρισμός, υπηρεσίες γενικά, ενέργεια, συστήματα ψύξης και θέρμανσης, βιολογικά προϊόντα, εναλλακτικές μορφές τουρισμού – αγροτουρισμός, ιαματικός τουρισμός, παραδοσιακά προϊόντα χειροτεχνίας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν δήλωση συμμετοχής και να την αποστείλουν στο Επιμελητήριο το αργότερο έως την Παρασκευή 19/9 και ώρα 14.00΄ μέσω fax (27330 22008) ή e-mail (gytheioc@otenet.gr). Περισσότερες πληροφορίες στην αρχική σελίδα του Επιμελητηρίου (www.icci.gr) και στα τηλέφωνα 27330 22279 και 27330 29006 (εσωτ. 17 κ. Ισίδωρο Τσαπάρα).