Συμμετοχή στην “Πελοπόννησος Expo” με το περίπτερο του Δήμου Σπάρτης

peloponnisos-expoΤα Επιμελητήρια της Πελοποννήσου διοργανώνουν την πρώτη περιφερειακή έκθεση με τίτλο «Πελοπόννησος Expo», η οποία θα πραγματοποιηθεί από 9 έως 13 Νοεμβρίου στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του κτιρίου ΓΕΑ στη βιομηχανική περιοχή Τρίπολης. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική προσπάθεια για την επιχειρηματικότητα στην Πελοπόννησο που γίνεται πρώτη φορά με τη μορφή έκθεσης και πραγματώνει με τον καλύτερο τρόπο το πνεύμα συνεργασίας και σύνταξης δυνάμεων προς όφελος των επιχειρήσεων και την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

Η έκθεση θα έχει στο επίκεντρο τον αγροδιατροφικό τομέα και τον τουρισμό. Παράλληλα θα συμμετέχουν και άλλοι παραγωγικοί τομείς που συνθέτουν το προφίλ της πελοποννησιακής επιχειρηματικότητας. Στο πλαίσιο της έκθεσης, μάλιστα, θα διοργανωθούν δύο πολύ σημαντικές εκδηλώσεις: Β2Β επιχειρηματικές συναντήσεις με επιχειρήσεις εισαγωγής του εξωτερικού μέσω του ευρωπαϊκού δικτύου Enterprise Europe Network και ενημερωτική ημερίδα εξαγωγικού προσανατολισμού του Enterprise Greece, που στηρίζει ενεργά την «Πελοπόννησος Expo».

Οι επαγγελματίες και οι φορείς που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο logo dimou Spartisπερίπτερο του δήμου Σπάρτης μπορούν να επικοινωνήσουν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 27310 89300 (αρμόδιος υπάλληλος κ. Δημοσθένης Τσαπάρας) και στο email: dimspart@otenet.gr για περισσότερες πληροφορίες.

Χορηγός επικοινωνίας της “Πελοπόννησος Expo” είναι και το laconialive.gr.