Συμμετοχή του Δήμου Σπάρτης στις εκθέσεις “Philoxenia” και “Greek Tourism Expo”

Ο δήμος Σπάρτης, φιλοξενούμενος στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα συμμετάσχει στη διεθνή έκθεση τουρισμού “Philoxenia”, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από 18 έως και 20 Νοεμβρίου, καθώς και στη διεθνή έκθεση τουρισμού “Greek Tourism Expo” στην Αθήνα από 25 έως και 27 Νοεμβρίου.

H “Philoxenia” είναι η σημαντικότερη τουριστική έκθεση της χώρας και διοργανώνεται στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Συγκεντρώνει πάνω από 17.500 επισκέπτες, 150 hosted buyers, και 351 εκθέτες.

Η “Greek Tourism Expo” φιλοξενείται στο εκθεσιακό κέντρο “Metropolitan Expo”, συγκεντρώνοντας 120 διεθνείς και υψηλού επιπέδου hosted buyers από 30 χώρες, 200 εκθέτες από όλους τους τομείς του ελληνικού τουρισμού και 7.000 χιλιάδες και πλέον επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι επαγγελματίες και οι φορείς που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στις ανωτέρω έκθεσεις στο stand του δήμου Σπάρτης μπορούν να επικοινωνήσουν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 27310 28166 και στο email: spartatourism@hotmail.gr για περισσότερες πληροφορίες.