Συμμετοχή του Σωματείου ΑμεΑ Λακωνίας σε ημερίδα της ΕΣΑΜΕΑ – ΠΟΜΑΜΕΑ στην Καλαμάτα

AmeA

AmeA

Το ΔΣ του Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας προσκαλεί τα μέλη του να δηλώσουν το συντομότερο συμμετοχή στην αποστολή του Σωματείου στην Καλαμάτα, την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου, για να λάβουν μέρος στην ημερίδα που διοργανώνεται στο πλαίσιο της 3ης Δεκέμβρη – Εθνικής Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, με θέμα «Κοινωνική προστασία – πρόνοια και άτομα με αναπηρία: Υπό το πρίσμα της Διεθνούς Σύμβασης για τα Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία σε περίοδο οικονομικής κρίσης». Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία κ. Ιωάννης Βαρδακαστάνης.

Η ημερίδα διοργανώνεται από την ΕΣΑΜΕΑ, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου, και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου και του Δήμου Καλαμάτας. Τόπος διεξαγωγής της είναι το αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος» (Διοικητήριο – Ψαρών 15).

Δηλώσεις συμμετοχής στο κινητό του προέδρου κ. Π. Αλεξανδράκη (6932312912) και του ταμία κ. Ε. Γιόκαρη (6942413340) έως την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου.

Η αναχώρηση θα γίνει από τη Σπάρτη στις 9.45΄ το πρωί, από το χώρο μετεπιβίβασης επιβατών επί της οδού Λυκούργου, μπροστά από το αρχαιολογικό μουσείο.