Συνάντηση στελεχών του Mystras Grand Palace Resort και Επιμελητηρίου για την ενίσχυση του τουρισμού

Συνάντηση της διοικητικής επιτροπής του Επιμελητηρίου με τον κ. Λεωνίδα Τσαγκάρη, διευθυντή του ξενοδοχείου Mystras Grand Palace Resort και τον κ. Νικόλαο Μακρή, στέλεχος του ξενοδοχείου (της εταιρίας Δ. Καλοειδής – Γ. Καλοειδή Τουριστικές Επιχειρήσεις ΑΕ) πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, στην έδρα του Επιμελητηρίου στο Γύθειο .

Η συνάντηση έγινε έπειτα από αίτημα του νέου διευθυντή του ξενοδοχείου με σκοπό τη γνωριμία του με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου και την παράθεση σκέψεών του για την ενίσχυση του τουρισμού στην περιοχή της Σπάρτης.

Κατά τη συζήτηση τέθηκαν τα θέματα των υποδομών του νομού και η ανάγκη συνεργασίας όλων των φορέων για την επίλυση των προβλημάτων και την αξιοποίηση του ιστορικού πλούτου της περιοχής για την ανάπτυξη του τουρισμού και την επέκταση της τουριστικής περιόδου.

Η διοίκηση του Επιμελητηρίου αποδέχεται με ιδιαίτερη ικανοποίηση τις σκέψεις των επιχειρήσεων/μελών του που βοηθούν στη διαμόρφωση των προτάσεων του Επιμελητηρίου προς την πολιτεία για τη βελτίωση της επιχειρηματικότητας και την ανάπτυξη της Λακωνίας.