Συνέλευση και εκλογές για τους ξενοδόχους της Λακωνίας

Η 11η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μελών της Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας και εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 20 Απριλίου, ώρα 11.00′, στο ξενοδοχείο “Sparta Inn”.

Κατά τη συνεδρίαση θα γίνουν εκλογή προεδρείου ΓΣ, απολογισμός και έγκριση πεπραγμένων ΔΣ για τα έτη 2013-2015, ανάγνωση και έγκριση έκθεσης ελεγκτικής επιτροπής, απαλλαγή από κάθε ευθύνη των μελών του ΔΣ για τα έτη 2013-2015, έγκριση προϋπολογισμού 2016 και διάφορες ανακοινώσεις.

Σύμφωνα με τις προβλεπόμενες καταστατικές υποχρεώσεις, τα συμμετέχοντα στη γενική συνέλευση μέλη θα πρέπει έως την 31η Δεκεμβρίου 2015 να έχουν τακτοποιήσει όλες τις ταμειακές τους υποχρεώσεις. Συνυπολογίζοντας όμως τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο ξενοδοχειακός κλάδος εξαιτίας της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης, και προκειμένου τα μέλη της Ένωσης να έχουν δικαίωμα συμμετοχής και λόγου, αποφασίστηκε η καταβολή, σε πρώτη φάση, του ποσού των 50 ευρώ ανά ξενοδοχείο, ως ρύθμιση των οικονομικών εκκρεμοτήτων των μελών προς την Ένωση.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της συνέλευσης, θα ακολουθήσει η διενέργεια αρχαιρεσιών για την εκλογή διοικητικού συμβουλίου, ελεγκτικής επιτροπής και αντιπροσώπων στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας Δημήτρης Πολλάλης καλεί όλα τα μέλη να ανταποκριθούν δυναμικά, δίνοντας ηχηρό “παρών” στη ΓΣ, κατά την οποία θα συζητηθούν φλέγοντα θέματα που απασχολούν τον κλάδο, ενώ παράλληλα θα δοθεί η ευκαιρία ανταλλαγής σκέψεων, απόψεων και προβληματισμών, προκειμένου να ληφθούν από κοινού δραστικές αποφάσεις αναφορικά με την αποτελεσματικότερη διαχείριση της κρίσης αλλά και τον επαναπροσδιορισμό του μοντέλου για την περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη της Λακωνίας.