Συνέρχεται τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης

dimarxeio Spartis

dimarxeio Spartis

Τακτική δημόσια συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σπάρτης θα γίνει τη Δευτέρα 6/10, στις 7 το απόγευμα. Θα συζητηθούν δεκαεννέα θέματα:

1ο Αποδοχή της απόφασης ένταξης της πράξης με τίτλο «Διαχείριση ευπαθών κοινωνικών ομάδων δήμου Σπάρτης» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ψηφιακή Σύγκλιση» – Τροποποίηση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2014. Εισηγητής ο κ. Δημήτρης Αποστολάκος.

2ο Τροποποίηση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος οικονομικού έτους 2014 για το έργο «Αποκατάσταση τοπικών βλαβών στοιχείων σκυροδέματος στο 6/θέσιο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Συκαρακίου». (Δ. Αποστολάκος)

3ο Παράταση προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Βελτίωση – διαμόρφωση δημοτικού κτιρίου στα Βρέσθενα», αναδόχου Γ. Λαούδη. (Παναγιώτης Αργυρόπουλος)

4ο Ορισμός μελών Α/θμιου Συμβουλίου Επιθεώρησης Θεάτρων – Κινηματογράφων και Κέντρων Διασκέδασης. (Σταύρος Αργυρόπουλος)

5ο Ορισμός μελών για τον έλεγχο και τη βεβαίωση παραβάσεων των διατάξεων που αφορούν τη λειτουργία των παιδότοπων. (Στ. Αργυρόπουλος)

6ο Χορήγηση άδειας τσιμεντόστρωσης επί κοινόχρηστου χώρου στην ΤΚ Βασσαρά [αίτηση κ. Δημοσθένη Γαλάνη]. (Π. Αργυρόπουλος)

7ο Χορήγηση άδειας τοποθέτησης πλακών επί κοινόχρηστου χώρου στην ΤΚ Βασσαρά [αίτηση κ. Ανάργυρου Παππά]. (Π. Αργυρόπουλος)

8ο Εκμίσθωση ισογείου καταστήματος που βρίσκεται στην ΤΚ Αφυσσού. (Δ. Αποστολάκος)

9ο Συγκρότηση επιτροπής οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή θυρών αποθήκης στην ΤΚ Καρυών». (Π. Αργυρόπουλος)

10ο Χαρακτηρισμός των βοσκοτόπων (επιλέξιμα) που χρησιμοποιούν οι κτηνοτρόφοι της χώρας για την πληρωμή των ενισχύσεών τους. (Σταύρος Αργειτάκος – Ιωάννης Καρμοίρης)

11ο Τροποποίηση της προγραμματικής σύμβασης με το δήμο Μονεμβασίας για την υλοποίηση του έργου «Αποχέτευση και επεξεργασία λυμάτων Μολάων» – Ορισμός νέων εκπροσώπων για τη συμμετοχή τους στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης. (Π. Αργυρόπουλος)

12ο Τροποποίηση της προγραμματικής σύμβασης με το δήμο Μονεμβασίας για την υλοποίηση της πράξης «Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης ΔΚ Μολάων» – Ορισμός νέων εκπροσώπων για τη συμμετοχή τους στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης. (Π. Αργυρόπουλος)

13ο Τροποποίηση της προγραμματικής σύμβασης με το δήμο Μονεμβασίας για την υλοποίηση του έργου «Ολοκλήρωση δικτύου αποχέτευσης Γέφυρας Μονεμβασίας» – Ορισμός νέων εκπροσώπων για τη συμμετοχή τους στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης. (Π. Αργυρόπουλος)

14ο Τροποποίηση της προγραμματικής σύμβασης με το δήμο Ευρώτα για την υλοποίηση του έργου «Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ΔΔ Βλαχιώτη» – Ορισμός νέων εκπροσώπων για τη συμμετοχή τους στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης. (Π. Αργυρόπουλος)

15ο Τροποποίηση της προγραμματικής σύμβασης με το δήμο Ευρώτα για την υλοποίηση του έργου «Κατασκευή έργων αποχέτευσης και επεξεργασίας λυμάτων Σκάλας Λακωνίας» – Ορισμός νέων εκπροσώπων για τη συμμετοχή τους στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης. (Π. Αργυρόπουλος)

16ο Τροποποίηση της προγραμματικής σύμβασης με το δήμο Ευρώτα σχετικά με τη διάθεση τεχνικού υπαλλήλου του στη Διεύθυνση Πολεοδομίας του δήμου Σπάρτης – Ορισμός νέων εκπροσώπων για τη συμμετοχή τους στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης. (Π. Αργυρόπουλος)

17ο Ορισμός – αντικατάσταση μέλους στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της από 16/12/2013 προγραμματικής σύμβασης για την υλοποίηση της πρότασης της Περιφέρειας Πελοποννήσου «Υποστήριξη της Τεχνικής Γραμματείας του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος “Πελοπόννησος 2020” στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για τα έτη 2013-2014». (Χριστίνα Μακρυσοπούλου)

18ο Ορισμός νέου μέλους στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της προγραμματικής σύμβασης για την υλοποίηση του έργου: «Πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με πεδίο εφαρμογής επιλεγμένες περιοχές του φυσικού, περιαστικού, αγροτικού και αστικού συστήματος δήμων των περιφερειακών ενοτήτων Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας και Λακωνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την τριετία 2013-2015». (Στ. Αργυρόπουλος)

19ο Τέλεση μνημοσύνου πεσόντων Μυστρά. (Δημήτριος Σκρουμπέλος)