Συναντήσεις Άδωνι Γεωργιάδη στη Λακωνία

Στο πλαίσιο της τριήμερης περιοδείας του στη Λακωνία, ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε χθες Τετάρτη τη Σπάρτη, το Γύθειο, τη Σκάλα και τη Μονεμβάσια.
Ο κ. Γεωργιάδης συναντήθηκε με την αντιπεριφερειάρχη κ. Ντία Τζανετέα, με τους δημάρχους Σπάρτης, Γυθείου και Μονεμβασίας κ.κ. Βαλιώτη, Ανδρεάκο και Τριχείλη, αλλά και με φίλους και υποστηρικτές της υποψηφιότητάς του.
Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Σπάρτη, ο κ. Γεωργιάδης είπε σχετικά με την ενότητα στη Νέα Δημοκρατία τα εξής: «Θα μου πείτε, τόσο μεγάλη διαφορά θα κάνει ο ένας ή ο άλλος αρχηγός; Ακούστε. Όλη Νέα Δημοκρατία είμαστε και εγώ το λέω τώρα και το λέω καθαρά και φωναχτά. Όποιον αρχηγό και να επιλέξετε, ακόμα και αν δεν είμαι εγώ φυσικά, θα τον υπηρετήσω ως πιστός στρατιώτης, διότι για μένα η Νέα Δημοκρατία είναι η μοναδική, πραγματική εναλλακτική λύση που υπάρχει έναντι της χειρότερης κυβερνήσεως όλων των εποχών, και έχουμε ευθύνη και να την κρατήσουμε ενωμένη, αλλά και να την κάνουμε ξανά κραταιά πολιτική δύναμη του τόπου, για να αντιμετωπίσουμε όλη αυτήν την εθνική καταστροφή και όλη αυτήν την εθνική συμφορά που έχει φέρει στην Ελλάδα ο ΣΥΡΙΖΑ».

omilia (1)omilia (2)omilia (3)Georgiadis - AndreakosGeorgiadis - Valiotis