Συναντήσεις Αραχωβίτη με Τζανετέα, Βαλιώτη και διευθυντές εκπαίδευσης

Την Παρασκευή 1/9 ο βουλευτής Σταύρος Αραχωβίτης και στελέχη της νομαρχιακής επιτροπής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκαν το διοικητήριο και συζήτησαν με την αντιπεριφερειάρχη Ντία Τζανετέα την προώθηση λύσεων στα προβλήματα που απασχολούν τον νομό. Επίσης, συζητήθηκε η πορεία των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς και η πρόοδος όσων βρίσκονται στον προγραμματισμό, όπως η παράκαμψη Σκάλας – Βλαχιώτη, έργα οδοποιίας κλπ.

Παράλληλα υπήρξε συνάντηση με τους κ.κ. Πέτρο Νταλιάνη και Γιώργο Παπαδάκο, διευθυντές α/θμιας και β/θμιας εκπαίδευσης αντίστοιχα, ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς. Δόθηκε η ευκαιρία, μεταξύ άλλων, να γίνει αναφορά σε ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία των σχολείων (στελέχωση σχολικών μονάδων, πρόσληψη αναπληρωτών, έγκαιρη κάλυψη όλων των κενών, υλικοτεχνική βελτίωση κλπ).

Σήμερα κλιμάκιο του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Σπάρτης Βαγγέλη Βαλιώτη για βασικά ζητήματα του δήμου, όπως η ολοκλήρωση της διαδικασίας για τη μετατροπή του “Ξενία” σε πολυχώρο πολιτισμού, η γέφυρα του Ευρώτα στην είσοδο της πόλης, διάφορα αρδευτικά έργα στην περιφέρεια του δήμου κλπ.