Συναυλίες της Μαρίνας Σάττι και των chórεs σε Κρανάη και Μυστρά

Το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού θεσμοθετεί φέτος το καλοκαίρι το πρόγραμμα “Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός” συνδέοντας την αρχαία ελληνική παράδοση με το σύγχρονο πολιτισμό.

Τοποθεσίες μεγάλης ιστορικής σημασίας και αρχαιολογικής αξίας φιλοξενούν ένα πλούσιο πρόγραμμα, με περισσότερες από 265 εκδηλώσεις σε 120 αρχαιολογικούς χώρους και σε περισσότερες από 41 περιφερειακές ενότητες της χώρας, τηρώντας πάντα τα μέτρα ασφάλειας των θεατών και του προσωπικού.

Στο πλαίσιο αυτό τη Δευτέρα 27 Ιουλίου και ώρα 19.30′, στην πλατεία του Πύργου Τζανετάκη στη νήσο Κρανάη στο Γύθειο θα πραγματοποιηθεί συναυλία από το γυναικείο φωνητικό σύνολο chórεs της Μαρίνας Σάττι.

Η εκδήλωση προσφέρεται δωρεάν. Ο μέγιστος αριθμός θεατών είναι τα 250 άτομα για αυτό η προκράτηση θέσεων είναι υποχρεωτική και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την εξασφαλίσουν στον σύνδεσμο: https://digitalculture.gov.gr/2020/07/marina-satti-chores-2/

Η ίδια συναυλία θα δοθεί και στην πλατεία Κάτω Πύλης του αρχαιολογικού χώρου του Μυστρά την Τρίτη 28 Ιουλίου και ώρα 19.30′

Για την είσοδο στον αρχαιολογικό χώρο του Μυστρά θα καταβάλλεται το αντίτιμο της εισόδου, το οποίο ανέρχεται στα 12 ευρώ το ακέραιο και 6 ευρώ το μειωμένο.

Ο μέγιστος αριθμός θεατών είναι τα 150 άτομα. Η προκράτηση θέσεων είναι υποχρεωτική και για την εξασφάλισή τους μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να απευθύνεται στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://digitalculture.gov.gr/2020/07/marina-satti-chores-3/

Σημειώνεται ότι και στους δύο χώρους οι θεατές θα πρέπει να τηρούν τις οδηγίες και συστάσεις της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων covid-19 του Υπουργείου Υγείας και τον κανόνα της απόστασης του 1,5 μέτρου για την ασφαλή προσέλευση και παραμονή στο χώρο της εκδήλωσης.

Οι θεατές κατά την προσέλευσή τους στο χώρο της παράστασης θα πρέπει να επιδεικνύουν τα δελτία εισόδου (είτε τυπωμένα είτε ηλεκτρονικά).

Υποχρεωτική είναι η χρήση μη ιατρικής μάσκας από κάθε θεατή, κατά την προσέλευσή του και μέχρι την τοποθέτησή του, καθώς και κατά την έξοδό του (Κ.Υ.Α. αρ. Δ1α/γ.π., ΦΕΚ 2798/β/11.7.2020).

Μετά την έναρξη των εκδηλώσεων, η είσοδος στο κοινό δεν θα επιτρέπεται.