Συνεδρίαση με εντάσεις για το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου

Perifereiako Symvoulio

Perifereiako Symvoulio

Ειδική συνεδρίαση πραγματοποίησε χθες το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, προκειμένου να εκλέξει προεδρείο και Οικονομική Επιτροπή.

Ο νέος πρόεδρος του ΠΕΣΥ κ. Χαράλαμπος Σκούρος ζήτησε από όλους τους περιφερειακούς συμβούλους όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συναίνεση στα ζητήματα που αφορούν τους πελοποννήσιους πολίτες, καθώς και σεβασμό στον κανονισμό λειτουργίας του συμβουλίου, ώστε να διατηρηθεί υψηλό επίπεδο στις συνεδριάσεις.

Ωστόσο οι εντάσεις δεν έλειψαν. Ο επικεφαλής της “Πελοποννησιακής ‘Ενωσης” Γιάννης Μανώλης αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την καθυστέρηση έναρξης της συνεδρίασης, ενώ υπήρξαν και διαξιφισμοί ανάμεσα στους εκπροσώπους των παρατάξεων που πρόσκεινται στο ΚΚΕ και τη Χρυσή Αυγή.

Ως προς τις ψηφοφορίες, αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου εξελέγη ο κ. Παναγιώτης Γατσόπουλος, από την παράταξη “Πελοπόννησος Πρώτα” του Οδυσσέα Βουδούρη, και γραμματέας η κ. Μαριαλένα Σούκουλη, από την παράταξη “Δημοκρατική Πελοποννησιακή Συνεργασία” του Γιώργου Δέδε.

Την Οικονομική Επιτροπή αποτελούν ως τακτικά μέλη οι κ.κ. Κωνσταντίνος Λέγγας, Γεώργιος Ρουμελιώτης, Απόστολος Γκούνης, Ιωάννης Σαρρής, Ιωάννης Τζεφεράκος, Νικόλαος Πατσαρίνος, Παναγιώτης Αλευράς και Νικόλαος Γόντικας. Αναπληρωματικά μέλη είναι οι κ.κ. Αθανάσιος Γκίκας, Παναγιώτης Καρράς, Αλέξιος Αλεξόπουλος, Γεώργιος Μπακούρης, Ιωάννης Μπουκουβάλας, Θεοφάνης Κουρεμπές, Ανδρέας Πουλάς και Δήμητρα Λυμπεροπούλου.