Συνεστίαση της Ένωσης Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας

sunestiasi xeilon 8

Η Ένωση Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας “Χείλων ο Λακεδαιμόνιος” πραγματοποίησε το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, με μεγάλη επιτυχία, την πρώτη ετήσια συνεστίασή της. Στην κατάμεστη αίθουσα του κέντρου “Κεφαλάρι” του κ. Χρηστακάκου στον Άγιο Ιωάννη, τα μέλη και οι φίλοι της Ένωσης έδωσαν ένα δυναμικό “παρών”, τόσο με την αθρόα συμμετοχή τους όσο και με τη διάθεση ψυχαγωγίας και γλεντιού μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί εκλεκτοί προσκεκλημένοι, όπως ο δήμαρχος Σπάρτης κ. Σταύρος Αργειτάκος, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι άλλων θεσμικών φορέων και συλλόγων της περιοχής μας, πολιτικά πρόσωπα, καθώς και μέλη της Ένωσης που είχαν έρθει από την Αθήνα και από άλλες περιοχές της Λακωνίας ειδικά για τη βραδιά αυτή.

Το εορταστικό κλίμα των ημερών της αποκριάς ήταν έντονο στο χώρο της αίθουσας, αλλά και στις καρδιές των συμμετεχόντων, που όλοι με τον τρόπο τους δήλωναν ότι οι ψυχικές δυνάμεις των ανθρώπων είναι υπέρτερες των καθημερινών δυσκολιών που αντιμετωπίζουμε ως κοινωνία και με όπλα τη θετική ενέργεια και την αισιοδοξία μας θα ξεπεράσουμε τα προβλήματά μας.

Ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Βασίλης Βλαχάκος –που είχε ιδιαίτερη συμβολή στην επιτυχία της εκδήλωσης με την πηγαία και χιουμοριστική παρουσίαση του προγράμματος– καθώς και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, εκφράζουν θερμές ευχαριστίες προς όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης, προς τους καταστηματάρχες της Σπάρτης για την πρόθυμη ανταπόκρισή τους στην προσφορά πολλών και πλούσιων δώρων, στους συγγραφείς που δώρισαν βιβλία τους, στα μέλη του καλλιτεχνικού τμήματος που εργάστηκαν, διακόσμησαν την αίθουσα και δώρισαν πίνακές τους, μαζί με τα δώρα που πρόσφερε η Ένωση και κέρδισαν στην κλήρωση οι τυχεροί.