Συνεχίζεται η προβληματική κατάσταση με το ίντερνετ στην περιοχή του Γυθείου

Το χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η περιοχή του Γυθείου και των περιχώρων του με τις χαμηλές ταχύτητες των διαδικτυακών συνδέσεων (download/upload) θίγει σε επιστολή του προς τον νέο υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας.

Όπως εξηγεί ο κ. Παναρίτης, το πρόβλημα απασχολεί φυσικά και τους οικιακούς χρήστες αλλά και τους επιχειρηματίες, που αδυνατούν να καλύψουν τις ανάγκες τους, ιδιαίτερα κατά την τουριστική περίοδο. Μάλιστα υπενθυμίζει πως τον Νοέμβριο του 2018 απεστάλη σχετικό έγγραφο στον ΟΤΕ για την ανεπάρκεια του τηλεπικοινωνιακού δικτύου της περιοχής. “Στο διάστημα αυτό των εννέα μηνών από την αποστολή του εγγράφου μας δεν έχουμε λάβει απάντηση για την πορεία και τα προβλήματα ολοκλήρωσης του έργου της αναβάθμισης του υπάρχοντος δικτύου (οπτικές ίνες)” αναφέρει προς τον υπουργό ο κ. Παναρίτης, που μεταφέρει για ακόμη μια φορά τα παράπονα των επιχειρηματιών εν μέσω μάλιστα του θέρους.

Κλείνοντας ζητά από τον κ. Πιερρακάκη να επιληφθεί του θέματος και να παράσχει ενημέρωση για την πορεία ολοκλήρωσης του έργου.