Σωματείο ΑμεΑ Λακωνίας: Δηλώσεις συμμετοχής σε ημερίδα στο Ναύπλιο

logo Somateiou AMEA

logo Somateiou AMEA

Το ΔΣ του Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας καλεί άμεσα τα μέλη του να δηλώσουν συμμετοχή στην ημερίδα με θέμα “Διαμορφώνοντας το αναγκαίο δίχτυ για την προστασία των ατόμων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις & των οικογενειών τους από τις επιπτώσεις της κρίσης”, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στο Ναύπλιο.

Η ημερίδα διοργανώνεται από την Περιφερειακή Ομοσπονδία ΑμεΑ Πελοποννήσου και το Σύλλογο ΑμεΑ Αργολίδας, την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και το Δήμο Ναυπλιέων, ενώ τελεί υπό την αιγίδα της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο πρόεδρος της ΕΣΑΜΕΑ και του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Ατόμων με Αναπηρία κ. Ιωάννης Βαρδακαστάνης.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, η οποία θα ξεκινήσει στις 10.00΄ το πρωί στο κλειστό γυμναστήριο δήμου Ναυπλιέων, θα παρατεθεί γεύμα.

Το λακωνικό σωματείο καλεί τα μέλη του να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή, καλώντας στο κινητό του προέδρου κ. Παναγιώτη Αλεξανδράκη 6932312912. Η μετακίνηση από τη Σπάρτη στο Ναύπλιο με επιστροφή θα γίνει με μισθωμένο από τη διοργάνωση λεωφορείο, χωρίς κανένα κόστος συμμετοχής των μελών του σωματείου. Ώρα αναχώρησης από Σπάρτη 8.30΄ πμ. Πιθανή ώρα επιστροφής 6.00΄ μμ.