Σύσκεψη φορέων στο Διοικητήριο για το πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας

syskepsi (1)

syskepsi (1)

Μετά από πρόσκληση της αντιπεριφερειάρχη κ. Αδαμαντίας Τζανετέα, πραγματοποιήθηκε σήμερα (22/6) σύσκεψη στο διοικητήριο Λακωνίας με θέμα την υλοποίηση του επιχειρησιακού προγράμματος «Επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD) για την Προγραμματική Περίοδο 2014 – 2020». Συμμετείχαν ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης για θέματα κοινωνικής πολιτικής Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Θεοφάνης Στεφανόπουλος, εκπρόσωποι των ιερών μητροπόλεων Σπάρτης και Μάνης, δήμων και ιδρυμάτων του νομού, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας.

Στη συνάντηση οι δεκατέσσερις πιστοποιημένοι φορείς που συμμετέχουν στην κοινωνική σύμπραξη Λακωνίας συναποφάσισαν πάνω σε οργανωτικά και λειτουργικά θέματα για την υλοποίηση του προγράμματος, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των ωφελουμένων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η κ. Τζανετέα ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες για την ουσιαστική συμμετοχή τους, που είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας ισχυρής τοπικής κοινωνικής σύμπραξης για την ανακούφιση των άπορων συνανθρώπων μας.