Τίμησαν τους ηρωικώς πεσόντες πυροσβέστες στο μνημείο Ηλία Γκάτσου

Επιμνημόσυνη δέηση στον Ταΰγετο, στο μνημείο του αείμνηστου διοικητή της πυροσβεστικής υπηρεσίας Σπάρτης, αντιπύραρχου Ηλία Γκάτσου, πραγματοποίησαν τα στελέχη της την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, αποδίδοντας φόρο τιμής σε όλους τους ήρωες πυροσβέστες που έπεσαν στο καθήκον προστατεύοντας τη ζωή και την περιουσία των πολιτών και του κράτους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αιδεσιμότατος πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Μπλάθρας, ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Πελοποννήσου κ. Ηλίας Στρατηγάκος, ο διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Πελοποννήσου αρχιπύραρχος Θεόδωρος Λαρέζος, ο υποδιοικητής του ΚΕΕΜ συνταγματάρχης Σωτήριος Τσαμπάς, ο εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας υπαστυνόμος β΄ Νικόλαος Κουτσοβασίλης, εκπρόσωπος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Λακωνίας, εν ενεργεία και απόστρατοι πυροσβέστες, καθώς και συγγενείς του αείμνηστου Γκάτσου.

“Ας ευχηθούμε η πυροσβεστική οικογένεια να μην θρηνήσει άλλα θύματα. Ας είναι αιωνία η μνήμη των ηρωικών συναδέλφων” σημειώνει σε σχετική ανακοίνωσή της η ΠΥ Σπάρτης.