Τατούλης: “Να λυθεί άμεσα το πρόβλημα διενέργειας εξετάσεων των οδηγών”

Την οριστική αντιμετώπιση του προβλήματος της διενέργειας εξετάσεων υποψηφίων οδηγών ζήτησε με επιστολή του ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης προς τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστο Σπίρτζη, επισημαίνοντας ότι σε διαφορετική περίπτωση απειλείται ευθέως η εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών μεταφορών.

Ο περιφερειάρχης τόνισε ιδιαίτερα ότι αυτή τη στιγμή οι Διευθύνσεις Μεταφορών των Περιφερειακών Ενοτήτων αντιμετωπίζουν έντονο πρόβλημα υποστελέχωσης και ότι μετά την κατάργηση του νόμου 4354/2015, «η πραγματοποίηση των εξετάσεων εντός του ωραρίου λειτουργίας της υπηρεσίας θα έχει ως αποτέλεσμα το κλείσιμο των υπηρεσιών για δύο έως τέσσερις φορές την εβδομάδα, δημιουργώντας ανεπανόρθωτο πρόβλημα, τόσο στην εύρυθμη λειτουργία τους όσο και στην εξυπηρέτηση των πολιτών».

Ο κ. Τατούλης διαβίβασε επίσης την επιστολή της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας, η οποία βρίσκεται στην ίδια κατεύθυνση με την επιστολή του και με την οποία ζητείται οριστική λύση στο πρόβλημα.