Τατούλης προς Μεϊμαράκη: “Μακριά η ΝΔ από Χρυσή Αυγή και Λαφαζάνη”

Tatoulis Petros

Tatoulis Petros

Ότι είναι «αδιανόητη η προσέγγιση της Νέας Δημοκρατίας με τη Χρυσή Αυγή και τον Λαφαζάνη» και ότι «οι εκλογές είναι η μόνη καθαρή πολιτική λύση» απευθύνει προς τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη ο Πέτρος Τατούλης.

«Οι επικείμενες εθνικές εκλογές πρέπει να δώσουν λύση στο αναμφισβήτητο πολιτικό πρόβλημα που δημιουργήθηκε στη χώρα τους τελευταίους μήνες», σημειώνει σε δήλωσή του ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου και συνεχίζει λέγοντας πως τα πολιτικά προβλήματα απαιτούν δημοκρατικές αποφάσεις και πως η χώρα χρειάζεται πρώτα και πάνω απ’ όλα επιστροφή στην πολιτική με συγκεκριμένο και ρεαλιστικό αναπτυξιακό σχέδιο.

Για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Τατούλης εκφράζει την άποψη ότι «οφείλει τώρα κιόλας να αντιληφθεί ότι οι εκλογές αυτές είναι μονόδρομος για την πατρίδα και ασφαλώς σε καμιά περίπτωση να μη διανοηθεί να εισακούσει φωνές διαφόρων αποτυχημένων επικοινωνιστών πολιτικών, που αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο συζητήσεων και συναντήσεων ή προσεγγίσεων με τις ηγεσίες της Χρυσής Αυγής ή του νεότευκτου κόμματος του κ. Λαφαζάνη.

Αυτή η δύσκολη και κρίσιμη προεκλογική περίοδος χρειάζεται τη διατύπωση καθαρού πατριωτικού εθνικού λόγου και καθαρών απόψεων. Ο τόπος έχει ανάγκη από λύσεις και ηγεσίες που θα στηρίζονται από ισχυρές κοινωνικές πλειοψηφίες και όχι από θυμωμένους ψηφοφόρους που άγονται από τα κελεύσματα του ανέξοδου λαϊκισμού των μαγικών λύσεων».