Τατούλης από τη Σπάρτη: “Το έργο μας εγγύηση για το αύριο”

Tatoulis - omilia Sparti (8)

Πολυπληθής ήταν η συγκέντρωση της περιφερειακής παράταξης “Νέα Πελοπόννησος” που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Σπάρτης.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης, ο οποίος όρισε ως διακύβευμα των προσεχών εκλογών την ευρωπαϊκή πορεία του τόπου προς το μέλλον ή την είσοδό του σε εξωευρωπαϊκές μοναχικές περιπέτειες, όπως είπε. Από το λόγο του δεν έλειψε η αναφορά σε όλα τα εν εξελίξει έργα που συντελούνται στο νομό Λακωνίας, με ιδιαίτερη μνεία στο νέο Αρχαιολογικό Μουσείο. Αναφέρθηκε επίσης μεταξύ άλλων στα ζητήματα του τουρισμού και της διαχείρισης αποβλήτων, ενώ έθεσε ως στόχο για τη νέα πενταετία την ισχυροποίηση της τοπικής οικονομίας, ώστε να διασφαλιστούν συνθήκες ανάπτυξης και ευημερίας για τους πολίτες.

Νωρίτερα, η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης κ. Ντία Τζανετέα είχε ενημερώσει για όλα τα έργα στο νομό, επισημαίνοντας πως η Λακωνία έχει τη μερίδα του λέοντος στο μεγαλύτερο πρόγραμμα έργων υποδομής που υπήρξε ποτέ στην Πελοπόννησο, ύψους 1,5 δισ.