Τα είπαν με Βερούτη οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Λακωνίας

Σύσκεψη της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Λακωνίας πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 7 Οκτωβρίου στο διοικητήριο με τον νέο αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Θεόδωρο Βερούτη, μετά από αίτημα της διοίκησης του Επιμελητηρίου προκειμένου να τον ενημερώσει για τις δράσεις, τις προτάσεις και τα προβλήματα της επιχειρηματικότητας και του νομού.

Ο πρόεδρος Γιάννης Παναρίτης και τα μέλη της ΔΕ έθεσαν στον αντιπεριφερειάρχη τα φλέγοντα ζητήματα των υποδομών της Λακωνίας (βελτίωση οδικού δικτύου, παράκαμψη Σκάλας – Βλαχιώτη, γέφυρες Ευρώτα, δομές υγείας, μουσείο κλπ). Αναλυτική συζήτηση έγινε επίσης επί των δράσεων του Επιμελητηρίου για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και ιδιαίτερα της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων και της προώθησης των λακωνικών προϊόντων και υπηρεσιών. Ο πρόεδρος ζήτησε τη συνεργασία της ΠΕ Λακωνίας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου ιδιαίτερα στις δράσεις που δρομολογούνται από το Επιμελητήριο για το 2020.

Ο κ. Βερούτης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη δραστηριοποίηση του Επιμελητηρίου και τη θετική του στάση απέναντι στην αναγκαιότητα επίλυσης των προβλημάτων του νομού.

Η συζήτηση διεξήχθη σε θετικό κλίμα και έκλεισε με την πεποίθηση ότι η συνεργασία θα συνεχιστεί με κύριο άξονα την κοινή δράση και διεκδίκηση επίλυσης των προβλημάτων του νομού, καθώς και την κοινή δρομολόγηση δράσεων για την προώθηση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων.