Τα θέματα δημόσιας ασφάλειας της Λακωνίας στη συνάντηση Δαβάκη με τον αρχηγό της Αστυνομίας

Τα ζητήματα της δημόσιας ασφάλειας των λακώνων πολιτών έθεσε στον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛΑΣ), αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη, ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης, κατά τη διάρκεια της χθεσινής τους συνάντησης. Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Δαβάκης δήλωσε τα ακόλουθα:

“Συναντήθηκα με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγο κ. Μιχάλη Καραμαλάκη και του έθεσα τα θέματα της δημόσιας ασφάλειας στη Λακωνία. Αναφέρθηκα στη μικροεγκληματικότητα και την οργανωμένη παραβατικότητα, που διαταράσσουν την καθημερινότητα των λακώνων πολιτών και ενισχύουν το αίσθημα ανασφάλειας που βιώνουν. Για την αντιμετώπισή τους, ζήτησα από τον κ. Αρχηγό την ενίσχυση των τοπικών αστυνομικών δυνάμεων με προσωπικό και μέσα.

Διαπίστωσα άριστη γνώση των θεμάτων ασφαλείας που απασχολούν τη Λακωνία, καθώς και την ύπαρξη συγκεκριμένου σχεδιασμού για την ενίσχυση της αστυνόμευσης, την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και την αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών. Μου υπεσχέθη ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για την ενίσχυση των τοπικών αστυνομικών μας δυνάμεων”.