“Τα παιδιά παίζουν με τις μάσκες” στη Σπάρτη

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σπάρτης, σε συνεργασία με την Δάφνη Μάρτιν (Ζαφειράκου), υπεύθυνη της πρωτοβουλίας “Αγκαλιάζουμε τα μνημεία μας στη Σπάρτη” του Πανεπιστημίου Γέιλ, και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας, θα πραγματοποιήσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο “Τα παιδιά παίζουν με τις μάσκες”.

Το πρόγραμμα απευθύνεται στην ηλικία 9 – 12 ετών και θα πραγματοποιηθεί σε δύο συναντήσεις, η καθεμιά με την ίδια σύνθεση παιδιών, τη Δευτέρα 15 και την Τρίτη 16 Ιουλίου. Τη Δευτέρα οι συμμετέχοντες θα συναντηθούν 10 – 12 το πρωί στο Αρχαιολογικό Μουσείο Σπάρτης, ενώ την Τρίτη 11 πμ – 1 μμ στη Βιβλιοθήκη.

Η δράση θα υλοποιηθεί από τη Δάφνη Μάρτιν (Ζαφειράκου), την αρχαιολόγο της ΕΦΑΛΑΚ Γιάννα Κατσουγκράκη και τη Νάντια Σκιαδά, εκπαιδευτικό-εικαστικό.

Όσα παιδιά επιθυμούν να συμμετάσχουν, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη γραμματεία της Βιβλιοθήκης τις ημέρες και ώρες λειτουργίας της ή να συμπληρώσουν τη φόρμα: http://bit.ly/paidiaMaskes2019

Λόγω των ειδικών απαιτήσεων του προγράμματος, μπορούν να συμμετάσχουν το ανώτερο 20 παιδιά. Θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 27310 26853 και 27310 21180 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες λειτουργίας της Βιβλιοθήκης, καθώς και στις διευθύνσεις: www.nikiforos.edu.gr και www.facebook.com/dkbspartis.