Τα χριστουγεννιάτικα φώτα ανάβουν στη Βαμβακού

Η Vamvakou Revival σας προσκαλεί το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου να “αναβιώσετε” τα Χριστούγεννα σε ένα ξεχωριστό, λαμπερό και στα γιορτινά ντυμένο απόγευμα στη χριστουγεννιάτικα στολισμένη πλατεία της Βαμβακούς.

Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 16.00′ με μία δραστηριότητα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά 5-14 ετών. Ένας εορταστικός λογοτεχνικός περίπατος περιμένει τους μικρούς μας φίλους. Από την πλατεία, στο σχολείο, όπου θα λάβει χώρα ένα ειδικά σχεδιασμένο για την ημέρα εκπαιδευτικό πρόγραμμα από τη Φλώρα Καλομοίρη, και πάλι πίσω, με συντροφιά χριστουγεννιάτικα διηγήματα και παραμύθια.

Ο διάκοσμος της πλατείας και του χωριού, αλλά και το χριστουγεννιάτικο δέντρο αναμένεται να φωταγωγηθούν στις 17.00′, δίνοντας μία μαγευτική γιορτινή όψη στο χωριό. Η παιδική χορωδία του Εθνικού Ωδείου Σπάρτης θα χαρίσει απλόχερα κλασικές μελωδίες, μεταφέροντας τους παρευρισκόμενους σε μία άλλη εποχή.

Στηρίζω την Κιβωτό

Μην ξεχνάτε ότι χριστούγεννα σημαίνουν αγάπη, δώρα και παιδικά χαμόγελα. Για το λόγο αυτό, έως τις 31 Δεκεμβρίου, συγκεντρώνονται, στα γραφεία της Vamvakou Revival, τρόφιμα μακράς διαρκείας, φάρμακα ευρείας χρήσης και είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου. Επίσης, δεκτές γίνονται δωροεπιταγές από καταστήματα ρούχων, αθλητικών ειδών και super market.