Την αλληλεγγύη της έδειξε και πάλι η ΕΛΑΣ

Πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών (τροφίμων, ειδών ένδυσης για παιδιά και ενήλικες, παιχνιδιών κ.ά.) διοργάνωσε η ελληνική αστυνομία, με αφορμή τις εορτές των Χριστουγέννων και του νέου έτους, θέλοντας να ενισχύσει φιλανθρωπικά ιδρύματα σε όλη τη χώρα. Επρόκειτο για μια πρωτοβουλία του προσωπικού της ΕΛΑΣ, που αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή η φυσική ηγεσία της.

Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, αντιπροσωπείες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Λακωνίας, Αρκαδίας και Κορινθίας προσέφεραν τρόφιμα, είδη ένδυσης και άλλα αγαθά σε διάφορους φορείς και ιδρύματα, ως μια συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου τους. Τα συγκεντρωθέντα δώρα και είδη της ΑΔ Λακωνίας δόθηκαν στο Ίδρυμα Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων “Ο Άγιος Παντελεήμων» της ιεράς μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης.

Από την πλευρά τους όλοι οι φορείς και τα ιδρύματα εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες για τη συγκέντρωση και την προσφορά των ειδών, απηύθυναν ανάλογες ευχές προς το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό και τις οικογένειές τους, αναγνωρίζοντας παράλληλα το έργο που επιτελεί η ελληνική αστυνομία.