Την αστυνομική κωμωδία “Black Out” ανεβάζει η θεατρική ομάδα του 1ου ΓΕΛ Σπάρτης

Η θεατρική ομάδα του 1ου Γενικού Λυκείου Σπάρτης παρουσιάζει την αστυνομική κωμωδία “Black Out” του Jack Sharkey στις 28 και 29 Ιουνίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σπάρτης (ισόγειο Βιβλιοθήκης), στις 7/7 στη Μαγούλα και στις 8/7 στο αμφιθέατρο Ξηροκαμπίου.

Πρόκειται για μια ανατρεπτική, ξεκαρδιστική αστυνομική κωμωδία, γεμάτη δολοπλοκίες, μυστήριο, φόνους και μπερδέματα, που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος του έργου. Η ιστορία ξεκινά με την προετοιμασία ενός δείπνου στην έπαυλη των Γουίκενχαμ στις Βερμούδες. Ένας αστυνομικός επιθεωρητής και η βοηθός του φτάνουν στο αρχοντικό πριν από τους καλεσμένους, καθώς έχουν λάβει ένα μυστηριώδες σημείωμα που ανακοινώνει έναν φόνο ο οποίος πρόκειται να γίνει στην έπαυλη εκείνο το βράδυ. Κι εκεί που έχουν μαζευτεί όλοι οι καλεσμένοι, ξεσπά μια καταιγίδα. Ξαφνικά σβήνουν τα φώτα και τότε η νύχτα αρχίζει να γίνεται περίεργη.

Ένας πυροβολισμός.

Ένα ματωμένο στιλέτο.

Ένα σημείωμα στο καβαλέτο γραμμένο με αίμα.

Ένα δηλητηριασμένο ποτό.

Φόνος στις Βερμούδες.

Ποιος έγραψε το μυστηριώδες σημείωμα που έχει στα χέρια του ο επιθεωρητής Μπράντοκ;

Τι γυρεύει μια άγνωστη ξανθιά στο σπίτι των Γουίκενχαμ;

Τι μυστικά κρύβουν οι οικοδεσπότες αλλά και οι καλεσμένοι τους;

Θα μπορέσει η πανέξυπνη αρχιφύλακας Θρηντλ να ανακαλύψει τι έγινε όταν έσβησαν τα φώτα;

Η παράσταση έχει ελεύθερη είσοδο. Συνδιοργανωτής είναι το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης.