Τα Σμυρνέικα Τραγούδια περπατούν και πετούν πλάι στον Ήλιο Θεό, οι Γωνιές παίρνουν φωθιά και σβήνουν σε Καράβια Χιώτικα, η Δροσοσταλίδα γίνεται Εισιτήριο στην Τσέπη μας, το Ανάθεμά Σε ακούγεται έως της Γραμβούσας τ’ Ακρωτήρι, τα Μαύρα μας Μάτια Κρατούν για το Τέλος το πιο Μεγάλο Μίσος, του Παραδείσου η Λεμονιά ενώνεται με το Παράπονο απ’ τ’ Άγρια Πουλιά, ενώ το Βαθύ Ποτάμι του Έρωτα συναντά τ’ ακυκλοφόρητα Βότσαλα και φθάνουν εως τις Χανιώτικες Μαδάρες, τα Λασιθιώτικα Βουνά και τις Κορφές του Ψηλορείτη… Ο Βασίλης Σκουλάς και ο Παντελής Θαλασσινός μάς ταξιδεύουν στα πέλαγα των πιο γνωστών τους τραγουδιών αλλά και ανέκδοτων-ακυκλοφόρητων που άμεσα «έρχονται», επιφυλάσσοντάς μας παράλληλα πολλές εκπλήξεις μέσα από την κοινή σκηνική τους παρουσία.

Η μοναδική αυτή μουσική συνάντηση των δύο μεγάλων τραγουδοποιών κι ερμηνευτών θα φιλοξενηθεί στο Επιδαύριο θέατρο του Βλαχιώτη την Κυριακή 24/6, με ώρα έναρξης 21.30′. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 15 ευρώ, ενώ στα σημεία προπώλησης 12 ευρώ. Φοιτητικό – μαθητικό – ανέργων – ΑμεΑ 12 ευρώ. Σημεία προπώλησης:

  • Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Ευρώτα: Κων/νου Σκάλκου 15 – Σκάλα, τηλ. 27350 23192
  • Μικρή Αγορά: Βλαχιώτης, υπεύθυνος Βασίλειος Μπόλλας, τηλ. 694 78 99 444 & 27350 41500
  • Prime Cafe: Σκάλα, υπεύθυνος Άγγελος Αθανασάκης, τηλ. 69 44 14 52 75 & 27350 22022
  • Γερμανός: Κατάστημα Σπάρτης

Εισιτήρια πωλούνται και στο viva.gr.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ laconialive.gr!

Οι αναγνώστες του laconialive.gr, χορηγού επικοινωνίας όλων των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του δήμου Ευρώτα, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν τη συναυλία Θαλασσινού – Σκουλά, μέσω του διαγωνισμού που τρέχει έως τη 1 μμ της Πέμπτης 21/6.

Δύο τυχεροί θα κερδίσουν από ένα εισιτήριο, αρκεί να κοινοποιήσουν αυτό το δημοσίευμα μέσα από τη σελίδα μας στο Facebook ή μέσα από την ομάδα Ατζέντα εκδηλώσεων Λακωνίας.

Οι νικητές θα ενημερωθούν το μεσημέρι της Πέμπτης με προσωπικό μήνυμα στο Facebook.