Την πίτα τους έκοψαν οι υπάλληλοι της Περιφέρειας

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα των υπαλλήλων της περιφερειακής ενότητας Λακωνίας έκοψε χθες στην αίθουσα “Νικηφόρος Βρεττάκος και Γιάννης Ρίτσος” του διοικητηρίου, παρουσία του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, η αντιπεριφερειάρχης Ντία Τζανετέα. Την πίτα ευλόγησε ο εκπρόσωπος του σεβασμιωτάτου μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης, ιερέας Ριβιώτισσας π. Κωνσταντίνος Βλάχος.

Η κ. Τζανετέα ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία, πρόοδο και ευτυχία στους υπαλλήλους και τις οικογένειές τους. Η αντιπεριφερειάρχης εξήρε την εργατικότητα και την αφοσίωση των υπαλλήλων, που παρά την έλλειψη προσωπικού δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό για να εξυπηρετήσουν τους πολίτες. Τόνισε ακόμη ότι ο νομός μας είναι πρώτος σε απορροφητικότητα πόρων ΕΣΠΑ και αυτό οφείλεται στους υπαλλήλους της ΠΕ Λακωνίας.

Ο κ. Τατούλης από την πλευρά του επεσήμανε ότι το 2019 θα είναι μια αποφασιστική χρονιά για όλους. Όπως δήλωσε, “η Περιφέρεια, με υπευθυνότητα, υλοποίησε μεγάλες υποδομές σε ολόκληρη τη Λακωνία και προς αυτή την κατεύθυνση εργάστηκαν σκληρά οι υπάλληλοι των υπηρεσιών, παρά το έντονο πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού”. Ο περιφερειάρχης κλείνοντας ευχήθηκε σε όλους να είναι ευτυχισμένο και δημιουργικό το νέο έτος σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο.