Την Τετάρτη η “Λυσιστράτη” στο Σαϊνοπούλειο: Κοινοποιήστε και κερδίστε προσκλήσεις!

Την Τετάρτη 26/7, ο Πέτρος Φιλιππίδης θα ζωντανέψει στο Σαϊνοπούλειο Αμφιθέατρο ένα μεγάλο συμβολικό και πολιτικό πρόσωπο της παγκόσμιας κωμωδίας, τη «Λυσιστράτη», έργο παιγμένο το 411 πΧ στα Λήναια, μια από τις γιορτές προς τιμήν του Διονύσου. Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Ναταλία Τσαλίκη θα αναμετρηθούν με το πρώτο και ίσως καλύτερο ζευγάρι που γέννησε η κωμική ψυχή (Κινήσιας – Μυρρίνη). Ο Γιάννης Μπέζος στο ρόλο του Πρόβουλου, μιας προσωπικότητας της ήδη παρηκμασμένης Αθήνας της εποχής, προσωπικότητα που δυστυχώς παραμένει αναγνωρίσιμη, αναλαμβάνει και τη σκηνοθεσία της παράστασης.

Ώρα έναρξης 21.30′. Τιμή εισιτηρίων 15€ κανονικό και 12€ μειωμένο.

Το Σαϊνοπούλειο Ίδρυμα θα προσφέρει δωρεάν μεταφορά του κοινού για την παρακολούθηση της παράστασης μετ’ επιστροφής. Το λεωφορείο θα ξεκινήσει στις 8.30΄ από τα γραφεία του (Κων/νου Παλαιολόγου 86). Τηλέφωνα επικοινωνίας 27310 82470, 82395.

Δύο τυχεροί αναγνώστες του laconialive.gr που θα κοινοποιήσουν στο facebook το διαγωνισμό, θα κερδίσουν από μία δωρεάν πρόσκληση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα στο facebook στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης.