Την υποψηφιότητά του για τον δήμο Ευρώτα ανακοίνωσε ο Γιώργος Μαρουδάς

Με την ακόλουθη ανακοίνωση ο τέως αστυνομικός διευθυντής του νομού, Γιώργος Μαρουδάς, γνωστοποίησε την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Ευρώτα στις προσεχείς εκλογές:

“Είναι στιγμές στη ζωή του ανθρώπου που πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να δώσεις απαντήσεις σε ερωτήματα που θέτουν οι συνδημότες σου. Θα μείνεις ενεργός πολίτης ή θα γίνεις κριτής «των άλλων» εκ του ασφαλούς από το σπίτι σου;

Υπηρετώντας τη δημοκρατία, το σύνταγμα και τους νόμους και με την ολοκλήρωση μιας ευδόκιμης θητείας στο σώμα της αστυνομίας, αποφάσισα να είμαι ενεργός πολίτης με συμμετοχή στα δρώμενα του δήμου μας. Με την παρότρυνση ενεργών τοπικών δυνάμεων και πολιτών, αποφάσισα να διεκδικήσω το αξίωμα του δημάρχου Ευρώτα στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαϊου, ιδρύοντας δημοτική παράταξη αρχών, στόχων, θέσεων και προγράμματος, μαζί με αξιόλογους συνεργάτες που θα αποτελέσουν και το ψηφοδέλτιό μας.

Με δεδομένη και αυτονόητη την ανεξάρτητη θέση μας ως προς τα κόμματα και με σεβασμό στον ρόλο τους, έχουμε στόχο τη δημιουργία μιας κοινωνικής συμμαχίας πολιτών, με ορίζοντα τετραετίας, που θα συμμετέχει, θα κρίνει και θα διαμορφώνει το πλαίσιο της ισόρροπης ανάπτυξης στην περιοχή μας.

Αυτή η κοινωνική συμμαχία των πολιτών είναι αναγκαία παρά ποτέ, όχι μόνο λόγω της εφαρμογής του νόμου της απλής αναλογικής, αλλά ως βασική πεποίθηση των αρχών και των στόχων μας, με τη συνεργασία και τη συλλογικότητα ως εγγύηση εφαρμογής ενός κοινά αποδεκτού προγράμματος δράσης.

Για να γίνουν οι επιθυμίες πραγματικότητα, τα προβλήματα να αποκτήσουν λύσεις και η ανάπτυξη να γίνει καθημερινή πράξη σ’ όλους τους τομείς ευθύνης του δήμου Ευρώτα, σας καλώ για ενεργή συμμετοχή στη δημοτική μας παράταξη.

– Γνωρίζω το περιβάλλον που ζούμε ως χώρα και λαός, με την παρατεταμένη κοινωνικοοικονομική κρίση και τις δυσμενείς επιπτώσεις.

– Γνωρίζω τον ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης ως καθοριστικής δύναμης κοινωνικής αλληλεγγύης και ανάπτυξης.

– Γνωρίζω τα προβλήματα, αλλά και τις προοπτικές του δήμου μας.

Γι’ αυτό ΔΕΝ υπάρχουν υποσχέσεις, παρά ΜΟΝΟ δεσμεύσεις για το παρόν και το μέλλον”.