Το λακωνικό τοπίο προβάλλει η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης στην πανελλήνια έκθεση φωτογραφίας “Η Ελλάδα μας”

Η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης συμμετέχει με 34 φωτογραφίες από 22 μέλη της στη μεγαλύτερη έκθεση φωτογραφίας με θέμα “Η Ελλάδα μας”, στο πλαίσιο της “Photovision 2017”. Στην έκθεση λαμβάνουν μέρος 48 συνολικά σύλλογοι και φωτογραφικές ομάδες από όλη την επικράτεια.

Το θέμα που επιλέχθηκε για τη συμμετοχή της Λέσχης ήταν το λακωνικό τοπίο, με φωτογραφίες που αποτυπώνουν μερικές από τις πιο ιδιαίτερες ομορφιές του νομού μας. Οι φωτογραφίες προέκυψαν μέσα από αμέτρητες εικόνες πολυετούς φωτογραφικής αναζήτησης και εξερεύνησης του τόπου μας. Η τελική επιλογή ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς η Λακωνία διαθέτει πολλές περιοχές με μακραίωνη ιστορία αλλά και εξαιρετική φυσική ομορφιά.

Η έκθεση θα διεξαχθεί από τις 11 έως τις 13 Μαρτίου στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Tae Kwon Do, στο Παλαιό Φάληρο. Η Photovision είναι η μεγαλύτερη και εγκυρότερη έκθεση για τη φωτογραφία, το βίντεο και τις εφαρμογές τους σε Ελλάδα και Κύπρο, και πραγματοποιείται σταθερά ανά διετία από το 1995.

Με το πέρας της έκθεσης, οι φωτογραφίες της ΛΕΦΩΣ θα φιλοξενηθούν μόνιμα σε χώρο του διοικητηρίου της περιφερειακής ενότητας Λακωνίας, η οποία ευγενικά στηρίζει από την πρώτη στιγμή την όλη δράση.