Το μαρτύριο της σταγόνας (και της λακκούβας)

erga 1

erga 1

Ωσάν κινέζικο βασανιστήριο αντιμετωπίζουν πλέον πολλοί κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Σπάρτης τις συχνές διακοπές νερού που ανακοινώνονται από τη ΔΕΥΑΣ στο πλαίσιο της αντικατάστασης των αγωγών εσωτερικού δικτύου ύδρευσης. Αναγνώστης μας προτείνει πάντως στη δημοτική επιχείρηση ύδρευσης να διευκολύνει τη ζωή της, πληροφορώντας μας για το πότε θα έχουμε νερό και όχι κάθε πότε θα κόβεται (ναι, ναι το ξέρουμε ότι είναι λίγο τζώρες ορισμένοι αναγνώστες μας, αλλά τους αγαπάμε για τις εύστοχες κρίσεις τους!)…

erga

Και μιας και πιάσαμε τη γκρίνια, να μην παραλείψουμε να αναφερθούμε και στα ολοένα αυξανόμενα παράπονα που φθάνουν στα αυτιά μας για την κάκιστη κατάσταση του οδικού δικτύου εντός κι εκτός Σπάρτης. Με αποκορύφωμα φυσικά την πολυθρύλητη εθνική οδό Σπάρτης – Γυθείου˙ την επιτομή δηλαδή της λακκούβας˙ τον δολοφόνο των αμορτισέρ˙ τον βασικό λόγο πρόωρης αντικατάστασης των ελαστικών μας˙ τον δρόμο που όλοι, χρόόόόνια τώρα, λατρεύουμε να μισούμε.

(Ακολουθεί λακκουβοφωτορεπορτάζ με ορισμένα μόνο από τα αγαπημένα σημεία των ποδηλατών και των οδηγών της πόλης μας)

lakkouveslakkouves (1)lakkouves (2)lakkouves (3)lakkouves (4)lakkouves (5)lakkouves (6)lakkouves (7)lakkouves (8)lakkouves (9)